Joó Szállás

Címünk:
6725, Szeged
Móra utca 10/b.

Elérhetőségek:
Tel.:
+36 (62) 442-564
Tel./Fax:
+36 (62) 441-735
Tel.: 06 (20) 330-7214

E-mail:
Szobarendelés e-mailben
jooszallas@freemail.hu

Nyitvatartás:
Egész évben változatlan
nyitva tartás.
A szobákat az érkezés napján legkésőbb 22 óráig kell elfoglalni. Az utolsó napon délőtt 10 óráig kell elhagyni!

Szolgáltatás:POI

 

 

Szálláshelyünkről

Szálláshelyünk a város centrumától sétálva 10 percnyi távolságra van, közel az egyetem számos épületéhez. Kert városias, kulturált, szépen felépített családi illetve társasházak  környezetében, viszonylag csendes helyen található.

Vendégeinket 1 és 2 ágyas rádióval, színes televízióval felszerelt szobáinkkal várjuk. Minden szobához tusoló, mosdó és WC  tartozik. Az egy ágyas szobáknál a WC a szobán kívül található, azt csak a szoba vendége használja! A központi helyen lévő kényelmes, tágas társalgó nagyon kedvelt a családok illetve baráti társaságok körében, hiszen alkalmas közös  programjaik  megtartására, de éppúgy helyet ad azoknak akik olvasni, tanulni vagy éppen  pihenni szeretnének. Ez a helyiség ad helyet a reggeliző vendégeink számára is.

A teakonyha kisebb főzésre, melegítésre alkalmas, itt található a hűtőszekrény.

Parkolni az épület előtt lévő automata reflektorral megvilágított parkolóban lehet, erre néznek a szobák ablakai is.

Érkezéskor a vendégeink kulcsot kapnak a bejárati ajtóhoz és a szobájukhoz is, amit az utolsó napon távozáskor kell leadniuk.

 

SZEGED térkép
A térkép nagyításához
kattintson a képre!

Szálláshely megközelítése:

A vasútállomástól:
a 11-es vagy a 21Y-os busszal a Petőfi Sándor sugárúti megállónál kell leszállni. Majd a busz vonalán továbbhaladva balra az első utca a Móra utca.

A buszpályaudvarról:
(Mars tér) sétálva 10 percre, a 11, 21-es busszal egy megállóra vagyunk. Leszállás után a busz vonalán továbbhaladva az első utca jobbra a Móra utca.

A szálláshely belvárosi fekvése miatt a Dóm tér, Dugonics tér, Kárász utca, legkönnyebben kellemes sétával közelíthető meg.

Partneroldalaink:

Agrikusz Kft.
Deszkaudio
Deszki gazdák vadásztársasága